8 maj 2022
16:00

Tullinge Triangel Pojkar FK Gul

Referat: Huddinge IF 3 Gul - Tullinge Triangel Pojkar FK Gul

Det blev en mycket jämn match som spelades på Visättra IP mot Tullinge Triangel Pojkar FK. Vi tar ledningen i den 13:e matchminuten då Harry P.T. får in bollen i mål assisterad av Liam A. Vår backlinje gör ett gediget jobb och ställer gästerna i offside flertalet gånger. Vi är i ledningen efter den första perioden med 1-0. Direkt i inledningen av den andra perioden kommer gästerna in med mycket energi och kvitterar omgående. Trots många chanser för båda lagen så är ställningen 1-1 efter den andra perioden. I den tredje och sista perioden har vi en bra period inledningsvis och tar ledning med 2-1 i den 62:a matchminuten då Mikael A.V. gör mål assisterad av Albin K. Ännu en gång lyckas gästerna att kvittera, denna gång i den 67:e minuten. Båda lagen har chanser att avgöra matchen, vi skjuter tätt utanför målet och på gästernas friläge gör vår målvakt Axel A. en finfin räddning. Matchen slutar ganska rättvist oavgjort.

Slutställningen blev Huddinge IF - Tullinge Triangel Pojkar FK 2-2

Grönt kort: Farouk El M

Gult kort: Ömer S.

Målen: Harry P.T. 1, Mikael A.V. 1
Assisten: Liam A. 1, Albin K. 1